Kjenner du deg stresset, deprimert eller har negative tanker?

Her på Greåker vgs. vil vi tilby mestringskurs som kan hjelpe deg med å takle hverdagen bedre.

Jente i svart genser som tar seg til hodet i frustrasjon - Klikk for stort bilde unsplash.com

Kurset går over 10 tirsdager i skoletiden og varer i 90 minutter hver gang. Oppstart i midten av februar 2024. Deltakelse på kurset gir ikke fravær på vitnemålet/kompetansebeviset. 

Hvis du er interessert, så ta kontakt med kontaktlæreren din eller direkte med rådgiver Frederik Günther i elevtjenesten. Kontaktinformasjon står nederst i saken.  

Noen uttalelser fra tidligere deltagere:

  • Kurset har fått meg til å kjenne meg selv bedre. Det har fått meg til å vite når negative tanker kommer, hvordan mestre dem og til slutt hvordan få dem vekk ved hjelp av metoder og teknikker.
  • Jeg har blitt mer bevist på sammenhengen mellom bagasjen og tankegangen, det at jeg faktisk hadde mer å ta tak i enn det jeg først trodde. Det å ha et sted og gå til der jeg kunne være meg og ikke måtte prestere. Det å ha en person som ser meg.
  • Lærerikt hvordan man får påvirket de negative tankene, og hvordan man bruker metodene til å gjøre det. Det har vært veldig fint å være med på kurs. Det er en liten gruppe, som gjør det mye lettere å si noe hvis man ønsker.
  • Jeg opplevde mestringskurset som veldig lærerikt og hjelpsomt, spesielt under pandemien, men også generelt ellers. Ble mye mer bevisst på mitt gjentakende negative tankemønster, og forstod hvor viktig pusten min er! Vil egentlig anbefale alle som har mulighet til å delta, fordi det skaper så utrolig mye mer bevissthet og forståelse for våre egne tanker.