Aktuelt

Operasjon dagsverk

Operasjon dagsverk er et spennende prosjekt og i år går pengene til barn og ungdom i Sør-Afrika.  

OD-dagen er 4.november

 A lle elever oppfordres til å finne seg jobb denne dagen for å støtte en god sak.    

Besøk fra Andøya Space og rakettoppskyting

Fysikkelevene på studiespesialisering hadde besøk av Andøya Space Education onsdag 20. oktober. Elevene lærte om prinsippene for rakettoppskyting og bygde sine egne papir-raketter. Til slutt skjøt de opp rakettene med lufttrykk på fotballbanen. Det var høyt engasjement, og fotballbanen ble for kort for flere av rakettene. Tusen takk til Andøya Space Education for en annerledes og spennende undervisningsøkt.    

Haldenrussen 2022

Invitasjon til møte for foresatte med elever på Vg3 Idrettsfag, Vg3 Musikk/drama, Vg3 Studiespesialisering, Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse.  

Var du avgangselev på videregående skole i vår og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs for elever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 karakteren 1 skoleåret 2019/2020 eller 2020/2021. Du får hjelp til å fullføre og bestå i de fagene du trenger, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Når du har avlagt eksamen, dekker Viken fylkeskommune også eksamensavgiften din.  Halden vgs vil ha et informasjonsmøte i auditoriet tirsdag 7.september kl. 18.00. Ta med BankID-brikke for å melde deg opp til eksamen og legitimasjon.   

Forhåndsstemming på Porsnes

Halden kommune inviterer elever og ansatte ved Halden videregående skole til forhåndsstemming til stortingsvalget på Porsnes. Husk legitimasjon med bilde! Har du også med valgkort går det hele enda raskere. Inviter gjerne dine venner på Halden videregående skole til dette arrangementet, så flere husker å benytte stemmeretten! Valg2021 - forhåndsstemming på Porsnes | Facebook  

Bli-kjent-dag på Halden vgs

Onsdag 11. august er det bli kjent-dag på Halden videregående skole for elever som skal starte på Vg1.Oppmøte utenfor idrettshallen på Porsnes kl.11.00. Det vil vare cirka et par timer, og du får servert litt å spise. Vi håper du ønsker å delta, og at du sprer informasjon om dette til andre du kjenner som også er nye videregående elever.   Meld deg på her  

Sommerbemanning -ekspedisjonskontor

Ekspedisjonskontoret er bemannet hver dag mandag til fredag fra kl. 08.00-14.00    

Sommerbemanning 2021 – Saksbehandling og utskrivning av fagdokumentasjon

Skolens bemanning for å lage ny fagdokumentasjon etter hurtigklagebehandling  

Offentliggjøring av karakterer og klagebehandling våren 2021

Nedenfor finner du årets datoer for offentliggjøring av karakterer samt informasjon om klagefrist og hvordan du går frem dersom du ønsker å klage på en karakter.