Aktuelt

Halden vgs er årets elevråd

7.april har Ombudet for barn og unge hatt samling for elevrådsstyrer i skoleområde sør-øst i Viken om temaene medvirkning og skolemiljø. Fylkesråd for utdanning og kompetanse Siv Henriette Jacobsen delte ut prisen for årets elevråd i skoleområdet. Vinneren er Halden videregående skole. Gratulerer så mye.  

Ungdomsbedrifter fra Halden til NM!

Onsdag 24.mars ble fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Viken gjennomført, og elever fra Halden vgs markerte seg!      

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.      

Halden vgs får ny nettadresse

Fra 16.mars 2021 vil Halden vgs sin nye nettadresse være viken.no/halden-vgs  

Programfagvalg for skoleåret 2021/2022 – Åpner mandag 1. februar

Nå skal du som går Studiespesialisering gjennomføre programfagvalg for kommende skoleår. Du som skal opp i VG2 skal også velge programområde. Les nøye igjennom informasjonen på våre nettsider og på Teams (KlasseTeams), og sett deg godt inn i hva de ulike programfagene inneholder før du gjør dine valg. Kontakt gjerne en rådgiver, fagleder, eventuelt utdanningsleder, hvis du er usikker. Se følgende lenke for mer informasjon: Studiespesialisering - Halden videregående skole Fagvalget gjøres i VIS (Visma in School) – Se PP i «KlasseTeams». Du skal ha mottatt en e-post til din skolemail om at fagvalget nå er åpnet.   Frist: Søndag 7. februar 2021. (kl. 23:59)  

Smittevernreglene på ulike språk

På Porsnes finner du nå smittevernreglene på ulike språk i kantina og ved inngangene. Takk til Smittevernambassadørene i Halden frivilligsentral for flotte rollups.