Idrettsfag

Er du glad i idrett og trening? Da kan idrettsfag være et godt alternativ for deg som samtidig vil oppnå generell studiekompetanse. 

Profilbilde idrettsfag - Klikk for stort bilde

  

Idrettsfag

Som elev på idrettsfag på Halden VGS får du en skolehverdag som er preget av stor variasjon mellom praktiske fag og klasseromsfag. Dette er den perfekte linjen for deg som satser på prestasjon innenfor en eller flere idretter samtidig med seriøs jobbing med fellesfag. 

Elevene på idrettsfag drar på to frilufslivsturer hvert år, både lokale og nasjonale turer. De får oppleve alt fra kanoturer i vakre Østfold til toppturer i mektige Jotunheimen. I tillegg består skolehverdagen av daglige treningsøkter med kjente og ukjente idrettsaktiviteter. Noen elever velger å fordype seg i toppidrett innen egen idrett. Andre elever søker en mer variert aktivitetshverdag med breddeidrett som fordypning. Våre økter er i tett samarbeid med lokale klubber og fasiliteter – alt for å skape best mulig utviklingsarena for våre elever.

Etter 3 år hos oss ønsker vi at du står du med ett solid vitnemål med generell studiekompetanse. Like viktig er den personlige utviklingen vi ønsker deg gjennom ett trygt og godt klassemiljø som bærer preg av samhold og utfordringer