SKOLEVALG 2023

Mandag 4. september er det debatt og valgtorg, og tirsdag 5. september holdes selve skolevalget. 

Ung jente avleverer stemmeseddel, kun overkropp, hender og hår vises. - Klikk for stort bilde Jarle Nyttingnes

Mandag 4. september- debatt og valgtorg

Mandag 4. september blir det valgdebatt. Årets valgdebatt på Mysen videregående skole starter klokken 09:00, og vil vare til ca. 09:55. Debatten vil foregå i skolens TV-studio og sendes direkte til skjerm i store auditore og som direktesending på YouTube. Klasser som ønsker å se debatten i auditoriet må være på plass senest klokken 08:50. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Lenke til direktesendingen som sendes på YouTube

Debatten skal følges av alle elever, og gjerne alle ansatte. Ansvarlig lærer som har klassen på tidspunktet for debatten, ser den sammen med klassen i klasserommet. Friminuttet må vente til etter debatten er ferdig.

Klokken 10:30 til 11:30 vil det bli valgtorg. Her har dere muligheten til å møte de ulike partiene. Er det pent vær vil dette foregå ute i skolegården, er været dårlig vil dere finne de ulike partiene i atriet.

 

Tirsdag 5. september- skolevalg

Årets skolevalg skal gjennomføres på biblioteket. Elevene vil bli hentet i de ulike klasserommene og fulgt ned til biblioteket. Oppsett for når hver enkelt klasse skal få lov til å avgi sin stemme, kommer i løpet av uken.

Godt valg!