Aktuelt

Påskeaktivitetsdag hos voksenopplæringen

Påskeferien er rett rundt hjørnet og våre flotte elever som går voksenopplæring, hadde felles påskeaktivitetsdag tirsdag 19.mars.

Norges beste kjemiprosessutdanning ved Borg vgs.

Har du bestemt deg for hva du skal velge? Store valg skal tas både på valg av Vg1, men også Vg2. Kjemiprosess er et spennende valg om du har gått Vg1 Teknologi- og industrifag og enda ikke har valgt videre løp.         

Bli blikkenslager!

Har du lyst å bli blikkenslager eller er du nysgjerrig på hva det er? På Borg kan du velge Vg2 Klima, energi og Miljø og gå ut som blikkenslager i lærlingtiden din.        

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.   

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gjennomføres hvert år, og gir elevene muligheten til å uttale seg om forhold som er viktig både for læring og trivsel på skolen.      

Samarbeid på tvers av trinn og program

Elevene på Vg2 Helsearbeiderfag og Vg3 Hudpleien har hatt en lite samarbeid om psykisk helse og fysisk kontakt.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Husk å søke om skoleskyss

Husk å søke om skoleskyss om du har rett på dette. Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen. 

Kjemi, prosess og laboratoriefag ved Borg vgs

Sjekk ut Kjemi, prosess og laboratoriefag hos oss ved Borg vgs via drone, som er kjørt og filmet av Håkon Prangerød som er elev i 2KPA.  

Gull og bronsje til Borg-elever i NM for yrkesfag

Borg-elever markerte seg med høy kvalitet under skole-NM for yrkesfag i Ålesund i forrige uke. Med gullmedaljer fra fylkesmesterskapet i Bilskade og i Kjøretøy tidligere i vinter, var våre to dyktige elever, Shadi Alhammoudi og Lukas Johannesen Bergestad, kvalifisert for deltagelse i NM i Ålesund i april.