Aktuelt

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.   

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gjennomføres hvert år, og gir elevene muligheten til å uttale seg om forhold som er viktig både for læring og trivsel på skolen.      

Samarbeid på tvers av trinn og program

Elevene på Vg2 Helsearbeiderfag og Vg3 Hudpleien har hatt en lite samarbeid om psykisk helse og fysisk kontakt.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Husk å søke om skoleskyss

Husk å søke om skoleskyss om du har rett på dette. Er du elev ved en av Vikens videregående skoler og har mer enn 6 kilometer gangavstand til skolen, kan du søke om gratis skoleskyss. Har du spesielle behov, kan du søke om unntak fra kilometerregelen. 

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Kjemi, prosess og laboratoriefag ved Borg vgs

Sjekk ut Kjemi, prosess og laboratoriefag hos oss ved Borg vgs via drone, som er kjørt og filmet av Håkon Prangerød som er elev i 2KPA.  

Gull og bronsje til Borg-elever i NM for yrkesfag

Borg-elever markerte seg med høy kvalitet under skole-NM for yrkesfag i Ålesund i forrige uke. Med gullmedaljer fra fylkesmesterskapet i Bilskade og i Kjøretøy tidligere i vinter, var våre to dyktige elever, Shadi Alhammoudi og Lukas Johannesen Bergestad, kvalifisert for deltagelse i NM i Ålesund i april.

Ny undervisningsbil til elevene på Kjøretøy

Gjennom et samarbeid med Volvo Norge har Jensen og Scheele Bil As levert ny undervisningsbil til Borg vgs, avd Kjøretøy på TIF.  

Forfatterbesøk hos spesialpedagogisk avdeling

"Dyr som gjemmer seg" er en av Lina Renslebråten sine flotte faktabøker. Hun tok turen til våre elever på spesialpedagogisk avdeling, for å snakke mer om dyr som kamuflerer seg i naturen. Besøket var i regi av Den kulturelle skolesekken.