Hvorfor velge Glemmen videregående skole?

 Glemmen er noe for seg selv. En skole som ser muligheter der andre ser hindre. Som satser der andre ikke tør. Glemmen er skolen som har det lille ekstra. Mye av det lille ekstra. Det som gjør skoledagen til en god opplevelse. Uansett hvilke utdanningsprogram du velger. 

 

På Glemmen kan du fordype deg i tekniske fag, kreative fag, helse- og oppvekstfag og restaurant- og matfag. I de fleste av disse kan du velge forskjellige fordypningsgrader, alt etter dine interesser og ambisjonsnivå. Glemmen har  også spesielt gode ordninger med påbygg til studiekompetanse, så du kan faktisk bestemme en del av nivået du vil ende opp på underveis. Glemmen er skolen som gir deg flest muligheter.  

Årene på videregående skole skal være en god opplevelse du har med deg resten av livet. I løpet av disse årene skal du finne ut hvem du er og hvem du vil bli. Våre lærere, rådgivere og ikke minst dine medelever vil hjelpe deg  med det. Glemmenhverdagen skal være en god opplevelse for deg. Vi har en stor vifte med faglige tilbud og fritidstilbud som du kan velge mellom. Vi vet at du mest sannsynlig vil bli veldig fornøyd med å velge Glemmen som din videregående skole. 

Men hva skal du velge?

Ta deg litt tid til å se deg omkring på denne hjemmesiden. Det vil gi deg et godt inntrykk av våre fag og våre mange tilbud. Og ikke minst, et innblikk i vår skolehverdag. 

Studieforberedende eller yrkesfag?

Det først beslutningen du må ta er hvilket utdanningsprogram du skal velge. Det er ikke alltid så lett og du får sikkert mange forskjellige råd. Det kan være litt forvirrende. Kjenn etter hva DU liker best og hva DU tror vil gi deg en motiverende skoledag. Hvis du trives med fagene du skal ha vil du garantert trives med resten av skolen og dine skolevenner. 

Lykke til med valg av utdanningsprogram og ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe.