Påbygging til generell studiekompetanse

Er du usikker på hva du skal bli? Er du usikker på om du skal velge yrkesfag eller skaffe deg generell studiekompetanse? Vel, Glemmen vgs. er skolen der du kan få begge deler. En populær løsning er å velge Påbygg Vg3 etter et toårig yrkesfagløp. Da har du alle muligheter videre.

 

Påbygg Vg3 har lenge vært et av Glemmens satsingsområder. Svært dyktige lærere og og tid til fordypning i fagene gir et flott skoleår som gir deg mulighet til å søke på videre utdanningsløp på universitet eller høyskole. Med god jobbing i alle fag de to årene på yrkesfag er du forberedt til påbyggsåret. Sammen med en av våre rådgivere finner du ut om dette er den riktige løsningen for deg. Med dette gode tilbudet har Glemmen sørget for at du kan få studiekompetanse uansett hvilket utdanningsløp du i utgangspunktet velger hos oss. Du kan faktisk komme tilbake til oss og ta påbygg etter at du har vært ute i bedrift og fått fagbrev. Bedre kan det nesten ikke bli. 

Du kan oppnå generell studiekompetanse ved å fullføre og bestå Vg3 påbygging til generell studiekompetanse etter at du har

  • fullført og bestått Vg1 og Vg2 fra et yrkesfaglig utdanningsprogram eller
  • oppnådd yrkeskompetanse (med eller uten fag- eller svennebrev)