Medier og kommunikasjon

Snap. Insta. TikTok. Sikkert kjente begrep for deg. Det er plattformer du kommuniserer gjennom hver dag. Medier og kommunikasjon på Glemmen vgs gir deg inngående kjennskap til hvordan mediene virker og hvordan du kan bruke disse og andre medieplattformer på en effektiv måte.

Her kan du se informasjonsvideo om linjen

 

Du lærer om “fake news”. Hva er sant - og ikke sant, og hva er konspirasjonsteorier? På MK lærer du kildekritikk. Du lærer om dramaturgimodeller og hvordan god design gir god kommunikasjon - og at et bilde kan fortelle mer enn 1000 ord.

Medier og kommunikasjon er en treårig utdannelse som gir deg studiekompetanse.  En kreativ utdanning for skapere. Medier og kommunikasjon på Glemmen Vgs har et godt navn i medie-Norge, og mange tidligere studenter har i dag ledende stillinger i en rekke medieselskap landet rundt.  Erfaringer tilsier at kommunikasjon, kreativitet og samarbeid er viktige egenskaper for å lykkes. Kunnskap om dette får du på Glemmen Vgs.

Vi jobber med virkelighetsnære oppgaver, ofte sammen med bedrifter eller kulturinstitusjoner. Vi produserer videoer og lager podkast.  Gjennom tre år her på Glemmen Vgs får du mulighet til å fordype deg innen grafisk design, lydproduksjon, fotografi, film og TV/live-produksjon.

Alle elever på Medier og kommunikasjon får tilgang til “Adobe CC” og topp utstyr for medieproduksjon.  Skolen har eget lydstudio, TV-studio med fjernstyrte kameraer og et moderne fotostudio.  Alle klasserom er utstyrt med iMac’er.