Toppkokk - for deg som drømmer stort

Har du ambisjoner og drømmer om å bli en topplokk og kanskje jobbe for en Michelin-stjerne restaurant? Er du nyskjerrig på hvordan du kan trylle frem fantastiske smaker av flotte råvarener? Liker du å skape fantastiske og uforglemmelige gode opplevelser for mennesker? Ønsker du å kunne jobbe i hele verden?

Da starter din karriere på Toppkokk på Glemmen vgs i Østfolds beste restaurantby!

På Toppkokk har du en unik mulighet til å bli ettertraktet arbeidskraft i inn-og utland. Gjennom muligheten til å konkurrere både som elev og kanskje senere på verdens beste kokkelandslag, vil du kunne skape deg et navn i bransjen! Toppkokk er for deg som både er kreativ og utforskende, og som er glad og interessert i å lage mat. Du er villig til å yte det som trengs for å nå toppen, og sier ja – der andre sier nei.

En fordel er også å ha en interessere for språk, for i jobbene både mens du er elev og etter endt læretid, kan nettopp være utenfor Norges grenser. Derfor vil du bli kjent med det franske språket, kokkenes eget fagspråk.

  • Restaurant take-over – hvor du er med og tar over driften av en restaurant
  • Utveksling i Europa gjennom å hospitere på en restaurant
  • Spennende gjesteforeleseringer fra dedikerte kokker, Bocuse, NKL, Asko, Bama, Nortura, Tine, Nofima og ulike lokale produsenter

Gjennom god nettverksbygging har du etter 2 år på Toppkokk fått et bredt nettverk innen bransjen, som vil være nyttig for din fremtid

  • Læreplass i kreative restauranter gjennom egne samarbeidsavtaler
  • Spennende og varierte yrkesmuligheter
  • Starte og drive egen restaurant ved hjelp av kontaktene du får i dine 2 år på Toppkokk