På Toppkokk har du en unik mulighet til å bli ettertraktet arbeidskraft i inn-og utland. Gjennom muligheten til å konkurrere både som elev og kanskje senere på verdens beste kokkelandslag, vil du kunne skape deg et navn i bransjen! Toppkokk er for deg som både er kreativ og utforskende, og som er glad og interessert i å lage mat. Du er villig til å yte det som trengs for å nå toppen, og sier ja – der andre sier nei.
En fordel er også å ha en interessere for språk, for i jobbene både mens du er elev og etter endt læretid, kan nettopp være utenfor Norges grenser. Derfor vil du bli kjent med det franske språket, kokkenes eget fagspråk.
- Restaurant take-over – hvor du er med og tar over driften av en restaurant
- Utveksling i Europa gjennom å hospitere på en restaurant
- Spennende gjesteforeleseringer fra dedikerte kokker, Bocuse, NKL, Asko, Bama, Nortura, Tine, Nofima og ulike lokale produsenter
Gjennom god nettverksbygging har du etter 2 år på Toppkokk fått et bredt nettverk innen bransjen, som vil være nyttig for din fremtid
- Læreplass i kreative restauranter gjennom egne samarbeidsavtaler
- Spennende og varierte yrkesmuligheter
- Starte og drive egen restaurant ved hjelp av kontaktene du får i dine 2 år på Toppkokk