Aktuelt

Businesselevene vil løse utenforskap gjennom sosialt entreprenørskap

- Vi vil få uføre, dropouts og arbeidsledige inn i IT-bransjen, sier Bartosz Michal Zawadzki, Valtrin Xhaferi Lavrans Tveit Wallin og Tarik Zukic.

Elevene imponerte under Businessuka 2024

Torsdag 15. februar presenterte alle gruppene bedriftene sine på stands i kantina. Juryen var imponert av det de fikk se. 

Ungdomsbedrift gir nytt liv til gamle bøker

Amra, Betiel, Zena og Haya ser gull der andre ser gråstein. Gamle bøker blir til praktiske møbler, inspirerende dekor og mye mer!

Kjenner du deg stresset, deprimert eller har negative tanker?

Her på Greåker vgs. vil vi tilby mestringskurs som kan hjelpe deg med å takle hverdagen bedre.  

Valg av programfag gjøres innen 24. januar

I disse dager får elever på Vg1 og Vg2 studieforberedende utdanningsprogram informasjon om hvilke programfag de kan velge for neste år. 

Inntaksprøve til musikk, dans og drama

Denne informasjonen retter seg mot søkere som velger musikk, dans og drama («musikklinja») på Greåker videregående skole som førsteønske.

Konferansedag 23. januar

Tirsdag 23. januar inviteres alle foresatte til elever under 18 år til konferansesamtale med kontaktlærer. Elevene deltar også.

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.  

Videre i realfagskonkurranser

Hvert år deltar det elever fra Greåker vgs. i realfagskonkurranser og i år har vi elever som er videre i matematikk og IT. Vi gratulerer!

Bilder fra SOL-konserten

Hvert år setter musikklinja opp en solidaritetskonsert. I år går pengene til Leger uten grenser. Takk til alle som kom!