Vil du bli bedre kjent med oss?

I denne artikkelen får du kortfattet informasjon om skolen og utdanningsprogrammene vi tilbyr.

Glede i læring!

Greåker vgs. har ca. 1250 elever og 200 ansatte. Vi har både studiespesialiserende og yrkesfaglige utdanningsprogram. Skolen ligger mellom Fredrikstad og Sarpsborg.  Les mer om inntaksordningen på nettsidene til Østfold fylkeskommune.

På Greåker vgs. har vi et motto - GLEDE I LÆRING. Dette jobber alle lærere på alle utdanningsprogram etter. For framtidas skole har glede i læring! Det inntrykket håper vi du også sitter igjen med når du har sett filmen vår:

Bli bedre kjent med utdanningsprogrammene våre:

Barne- og ungdomsarbeider med studiekompetanse

Barne- og ungdomsarbeider med studiekompetanse er en fin måte å få generell studiekompetanse på - samtidig som du får alle fagene innenfor helse- og oppvekstfag. Perfekt for deg som vil bli for eksempel lærer, sykepleier, barnevernspedagog, barnehagelærer - og mange andre yrker hvor du jobber tett med mennesker! 

Les mer om barne- og ungdomsarbeider med studiespesialisering

Elever som hopper - Klikk for stort bilde Jarle Vegard Grønberg Brynhildsen

 

Bygg- og anleggsteknikk

Dette utdanningsprogrammet passer for deg som ønsker fagutdanning i et av de mange fagene innen bygg- og anleggsteknikk,  f.eks. tømrer, murer, stillasarbeider, betongarbeider, rørlegger, maler, feier, blikkenslager m.m. Vi har et stort nettverk av bedrifter og hjelper deg med å finne lærlingeplass. 

På Vg2 tilbyr vi tømrer, murer, betong, maler og treteknikk. Skolen har store og flotte byggfaghaller, hvor hvert fag har sin hall som de setter sitt preg på. 

Les mer om bygg- og anleggsteknikk

Gutt og jente som står ved et reisverk de har bygget - Klikk for stort bilde Tone Sundnes Reiten

 

Helse- og oppvekstfag

Helse- og oppvekstfag utdanner deg til yrker hvor du gir hjelp og tjenester til barn, klienter og pasienter. Vi har god kontakt med arbeidslivet og du vil være ute i praksis i flere perioder mens du er elev hos oss. På Vg2 tilbyr vi barne- og ungdomsarbeider, helsefagarbeider og helseservice. Vi har også en helsesektretærlinje på Vg3.

Vi har et godt læringsmiljø med fokus på at hver og en skal trives og lære best mulig!

Les mer om helse- og oppvekstfag

Elever som pleier en pasient som ligger i en seng - Klikk for stort bilde Greåker vgs.

 

Musikk, dans og drama

På Greåker blir du en del av et stort og tradisjonsrikt musikkmiljø, som holder et høyt kunstnerisk nivå og har et godt og inkluderende miljø. Du vil treffe meget dyktige lærere på alle områder, som er opptatt av å utvikle dine musikalske ferdigheter.

Les mer om musikk, dans og drama

Fem elever på en scene som synger - Klikk for stort bilde

 

Science

Sciencelinja er en fylkeslinje, og du finner den kun på Greåker.  Vi tilbyr en helt unik og ikke minst innovativ vei til studiekompetanse. Gjennom å kombinere fagområdene innovasjon og realfag gir vi deg muligheten til å tilegne deg kunnskap og erfaringer i nær kontakt med næringslivet rundt oss.

Les mer om science

Elever i hvite frakker som gjør realfagsforsøk - Klikk for stort bilde Greåker vgs.

 

Studiespesialisering

Studiespesialisering har to ulike linjer som begge leder fram til generell eller spesiell studiekompetanse (realfagsfordypning): Business og Liv og samfunn. Begge linjene har egne programfag på Vg1 og Vg2. 

På studiespesialisering vil vi at alle elever er aktive og opplever gleden ved å lære og utforske. Vi jobber i team rundt eleven og er opptatt av å skape gode relasjoner mellom elever og lærere. Undervisningen er variert og tilpasses så alle elever får mulighet til å gå i dybden og utforske ulike temaer.

Les mer om studiespesialisering 

Tre elever som jobber sammen i en gruppe - Klikk for stort bilde Greåker vgs.

 

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post eller chat i Teams. Vi synes det er veldig hyggelig å snakke med elever som har lyst til å søke hos oss, og gjerne foresatte som har spørsmål også.

Under finner du e-postadressen til alle avdelingslederne og rådgiverne til de ulike linjene. Du kan også sende oss en chat i Teams ved å bruke e-postadressen vår. 

 

Barne- og ungdomsarbeider med generell studiekompetanse

Fagleder Merethe Jenseg Bråthen

Rådgiver Christine Jensen Moskvil

 

Bygg- og anleggsfag

Avdelingsleder Ronny Larsen

Rådgiver Frederik Günther

 

Helse- og oppvekstfag

Fagleder Merethe Jenseg Bråthen

Rådgiver Camilla Engh

 

Musikklinja

Avdelingsleder Lars Tomtum 

Rådgiver Silje Treimo Persson

 

Sciencelinja

Avdelingsleder Nina Elisabeth Nilsen 

Rådgiver Silje Treimo Persson 

 

Studiespesialisering

Businesslinja: Avdelingsleder Margareth Iuell-Heitmann 

Liv og samfunn: Avdelingsleder Camilla Eliassen

Rådgiver Hanne Scheele Hauge