Musikklinjas siste opptreden

Tre år med konserter, teaterforestillinger og annen moro med 3MDA er forbi. Lykke til på nye eventyr!

Avdelingsleder Lars Tomtum ønsket foreldre, søsken, lærere og avgangselever velkommen i musikklinjas storstue, Kammermusikksalen. Ha ga uttrykk for at det er et flott kull, med mange dyktige musikere. 

-Vi gleder oss til å følge med på dere i årene fremover. Det er alltid gøy å lese om tidligere elever på musikklinja i avisene, og til og med se noen på TV, sa Lars Tomtum, før han kom med et råd.

-Husk at verdien i livet ikke måles i antall åndedrag, men i hvor mange ganger opplevelser i livet tar pusten fra dere!

Kontaktlærer Arnt-Martin Brynildsen har fulgt klassen i tykt og tynt over tre år. Han mimret tilbake til middelalderkonsert i Olavskapellet på Borgarsyssel, kulturkonfirmasjon på St. Croix-huset, SOL-konserter og mer. Han innrømmet at det kun var en ting som gjorde han litt spent og nervøs, og det var da klassen ville ha han med på tur til København tidligere i vår. Men det gikk bra det også!

Klassebilde av 3MDA - Klikk for stort bilde3MDA Greåker vgs. Elever som står i ring - Klikk for stort bilde Greåker vgs. Elever som hopper og danser - Klikk for stort bilde Greåker vgs. Rinja Bremnes og Wiktoria Wasiak på en scene med gitar og mikrofon.  - Klikk for stort bildeRinja Bremnes og Wiktoria Wasiak i 1MDA sang og spilte "Hotel California" av Eagels for avgangselevene. Greåker vgs. Trine Roppestad Nes takket kontaktlærerne Arnt Martin Brynildsen og Jorunn Haga på vegne av klassen.  - Klikk for stort bildeTrine Roppestad Nes takket kontaktlærerne Arnt Martin Brynildsen og Jorunn Haga på vegne av klassen. Greåker vgs. Avdelingsleder Lars Tomtum - Klikk for stort bildeAvdelingsleder Lars Tomtum er naturlig nok stolt av gjengen og er sikker på at han både vil se og høre mer til flere av dem fremover. Greåker vgs.