Påbygg og 3HSA uteksaminert

Torsdag 20. juni var det påbyggsklassene og 3HSA sin tur til å få papiret som dokumenterer deres kompetanse og harde arbeid over flere år. 

- I denne salen er det samlet mye kunnskap og kompetanse! Her sitter det unge mennesker som har gjennomført mange ulike yrkesfaglige løp, noen av dere har også tatt fagbrev, mens andre straks er autoriserte helsesekretærer. Nå har dere oppnådd generell studiekompetanse og er klare for studier på høyskole og universitet, sa avdelingsleder for studiespesialisering og påbygg Margareth Iuell-Heitmann. 

Avdelingsleder for påbygg og studiespesialisering Margareth Iuell-Heitmann - Klikk for stort bildeAvdelingsleder for påbygg og studiespesialisering Margareth Iuell-Heitmann ønsket alle avgangselevene og deres familier velkommen. Greåker vgs.

3HSA

Klassebilde av 3HSA  - Klikk for stort bilde3HSA er ferdige helsesekretærer Greåker vgs.

3PBA

3PBA Greåker vgs.

3PBB

3PBB Greåker vgs.

3PBC

Klassebilde av 3PBC - Klikk for stort bilde3PBC har gått utdanningsprogrammet Barne- og ungdomsarbeider med studiekompetanse og hatt alle tre årene på Greåker vgs. i den samme klassen Greåker vgs.

4PBA

Klassebilde av 4PBA  - Klikk for stort bilde4PBA har nå både fagbrev og studiekompetanse Greåker vgs.

Taler fra lærerne

Kontaktlærer for 3HSA Therese Lindahl Carlsen på talerstolen - Klikk for stort bildeKontaktlærer for 3HSA Therese Lindahl Carlsen Greåker vgs.

Kontaktlæreren til 3HSA, Therese Lindahl Carlsen, har kjent elevene i ett år og var tydelig stolt av alt de har fått til sammen. 

-Dere har blitt en sammenspleiset gjeng, som tar godt vare på hverandre og hvor latteren sitter løst. Nå skal dere ut i jobb som helsesekretærer og kan bidra til å bedre menneskers liv hver eneste dag.

Kontaktlærer for 3PBB Ole Magnus Bukholm på talerstolen - Klikk for stort bildeKontaktlærer for 3PBB Ole Magnus Bukholm Greåker vgs.

Ola Magnus Bukholm har vært kontaktlærer for 3PBB dette året, men holdt tale på vegne av alle kontaktlærerne. 

-Dere har lagt bak dere et utfordrende løp. Ingen andre elever går på så tøffe løp rent tidsmessig, med åtte timer undervisning hver dag, fem dager i uka. Nå  er dere i mål! Vi er stolte av dere og dere har all grunn til å være stolte av dere selv.