Scienceelever har nå blitt science alumni

I går ble 3STE og 3STF overøst av gode ord, gode minner og gode lykkeønskninger for fremtiden fra lærere og medelever.

- I tre år har dere ventet på dette og nå er dagen kommet. Dette er den siste kvelden med den beste gjengen. Men vi er sikre på at vi ser dere igjen, for scienceelever har det vist seg å være vanskelig å bli kvitt!, sa avdelingsleder Nina Elisabeth Nilsen da hun ønsket velkommen i et fullsatt G-auditorium. 

Talene vitnet om at klassene har hatt det veldig fint, både sammen og hver for seg, i løpet av de tre årene de har gått på sciencelinja. 

3STE

Klassebilde av 3STE - Klikk for stort bilde3STE Greåker vgs.

3STF

Klassebilde av 3STF - Klikk for stort bilde3STF Greåker vgs. Avdelingsleder Nina Elisabeth Nilsen - Klikk for stort bildeAvdelingsleder Nina Elisabeth Nilsen ga uttrykk for at det har skjedd mye med elevene siden de gikk inn dørene her i august 2021. Elevene er nå klare for neste kapittel, enten det er jobb, studier eller reise. Greåker vgs. F.v. Oliver Gulbrandsen Bossum, Albert Stefan Vlad, Hedda Storejorde Folland, William Holm-Brevik og Sebastian Bøhaugen. - Klikk for stort bildeDenne gjengen har utmerket seg gjennom hardt arbeid som har ført til særdeles gode resultater på vitnemålet. F.v. Oliver Gulbrandsen Bossum, Albert Stefan Vlad, Hedda Storejorde Folland, William Holm-Brevik og Sebastian Bøhaugen. Greåker vgs. Bilde av Edvin Korbi-Lind i 3STF - Klikk for stort bildeEdvin Korbi-Lind i 3STF har utmerket seg ved å tørre å være seg selv og dyrke sine egne interesser. Han kom til finalen i hele tre realfags-OL denne våren! Greåker vgs. Bilde av Oliver Bossum og Ajla Gasal på talerstolen.  - Klikk for stort bildeOliver Gulbrandsen Bossum og Ajla Gasal holdt tale på vegne av 3STE. Oliver mimret tilbake til hvor uendelige gangene fremsto og hvor stor og uoversiktlig skolen var den gangen de var nye Vg1-elever, men at bygget nå har krympet betraktelig inn. Ajla var elevrådsleder i fjor og gjorde en flott innsats for alle skolens elever da. På avslutningen ble hun også trukket frem som en elev som har betydd mye for klassens sosiale miljø og sine medelever. Greåker vgs. F.v. Sandra Kallasten Pedersen og Julie Brenås - Klikk for stort bildeF.v. Sandra Kallasten Pedersen og Julie Brenås hadde laget et lite vers til hver av medelevene i 3STF som sa noe om hvilke gode egenskaper de har og hva de har betydd for klassen. Greåker vgs. Kontaktlærer for 3STE, Arnt-Iacob Nordby på talerstolen. - Klikk for stort bildeKontaktlærer for 3STE, Arnt-Iacob Nordby, har undervist klassen i norsk i tre år. Han lovet at hans retoriske analyse av sin egen tale til klassen skulle være det siste de trengte høre fra han om ethos, pathos og logos. Greåker vgs. Kontaktlærer for 3STF, Kjetil Idland - Klikk for stort bildeKontaktlærer for 3STF, Kjetil Idland, har undervist elevene i fysikk og matematikk. I sin tale oppfordret han elevene til å se på den kommende studietiden som en reise de skal benytte til å bli kjent med andre mennesker og la dem bli kjent med seg. Greåker vgs. Den andre kontaktlæreren i 3STF, Tone Kristin Johansen på talerstolen - Klikk for stort bildeDen andre kontaktlæreren i 3STF, Tone Kristin Johansen, har hatt klassen i norsk og kroppsøving og dermed lært deres ulike sider ganske så godt å kjenne. I tillegg til felles lesing av Andvake, mimret hun tilbake til en minnerik Tysklandstur høsten i Vg3. Greåker vgs.