Celebert besøk på Tosterødberget

Felix som er elev ved Tosterødberget har på eget initiativ kontaktet og invitert Diplomat Mr. Talgat Zhumagulov, ministerrådgiver ved Kasakhstans ambassade i Oslo.

Dermed fikk elevene ved avdeling Tosterødberget anledning til å bli kjent med et land som de fleste ikke hadde så mye kunnskap om før de ble kjent med Felix. Han har nemlig en genuin interesse for andre land og kontinenter og Kasakhstan troner øverst. Det bevises ved at han har lært seg språket og har opptrådt med å synge på kasakhisk på UKM!

Etter dagens besøk er det nok flere som har fått interesse for dette store landet i øst. Kasakhstan er nemlig verdens niende største land etter areal, og den største innlandsstaten i verden. Mr. Talgat viste seg å være meget kunnskapsrik, men også svært jordnær, så elevene følte straks de var på fornavn med han. Og mens både elever og ansatte fulgte med serverte RM en Kasakhstansk rett laget av elevene

Elevene spurte flittig underveis og viste engasjement. Dette opplevde nok Talgat også og elevene ble belønnet med sjokolade fra Kasakhstan.  Han donerte også bøker om og fra landet sitt til skolen.