Aktuelt

Hva skjer første skoledag 19.august 2024?

Velkommen til oss i Halden videregående skole! Vi gleder oss til et nytt og spennende skoleår sammen med dere!  Her finner du tid og sted for oppmøte første skoledag mandag 19. august 2024:    

Nå ønsker jeg dere en god ferie

Fredag 21. juni sendte rektor Kristin Støten lærere og elever hjem etter nok et gjennomført skoleår. – Nå håper jeg dere får en flott og velfortjent ferie. Jeg er stolte av dere alle sammen.

Invitasjon til skoleavslutning for avgangselever på Vg3 og Vg4

Med foreldre og foresatte onsdag 19. juni 2024 kl 18.30 i Idrettshallen, Halden videregående skole Porsnes.  

- Jeg er stolt av årets russekull

- Som rektor er jeg både stolt av russen og glad for at årets russefeiring er over uten at det har vært større negative hendelser knyttet til feiringen.

Kunnskap og kompetanse på mange arenaer

- Det er gøy å kunne vise frem hva vi har lært på en litt annen måte, og å gjøre nye ting i skolehverdagen, sier Aksel Torgersen og Jenny Mathilde Glomsrød.   

Ungdommene ville vite mer

- Det hele begynte med at en av våre ungdomsbedrifter gjennomførte en spørreundersøkelse om fritidsaktiviteter blant ungdommene i Halden. Undersøkelsen avdekket behov for mer informasjon om hvilke fritidstilbud som finnes, og at mange ungdommer kunne tenke seg å begynne med nye fritidsaktiviteter. Resultatet ble ei fritidsmesse i Halden Arena for alle ungdomsskoleelever.

Alle ville spille innebandy

Fullt liv, og masse gøy og moro i idrettshallen. Dette vil elevene ha mer av. Årets utgave av Bærekraftsuka hadde et spesielt fokus på sosiale mål, hvor innebandy ble en suksess som inkluderingsarena. – Ja, et av de absolutte høydepunktene var stemningen rundt innebandyturneringen, sier Caroline Idebøen Koren.

Halden vgs best på business

Ni topplasseringer og rett til Norgesmesterskapet. RettRundtHjørtnet UB herjet med konkurrentene under årets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Internasjonalisering blir en del av skolehverdagen

Halden videregående skole er nå akkreditert av Erasmus både på studieforberedende og yrkesfag. – Dette betyr fantastiske muligheter for både elever og ansatte. Vi gleder oss veldig til å iverksette enda flere internasjonaliseringsprosjekter på tvers av skolen.

- Det er viktig at vi får vist frem mulighetene

På denne tiden av året skal landets og byens 10. klassinger gjøre viktige valg for fremtiden. – Åpen skole er derfor viktig for mange, slik at de får sett alle mulighetene de har her, sier rektor Kristin Støten.