Aktuelt

- Jeg er stolt av årets russekull

- Som rektor er jeg både stolt av russen og glad for at årets russefeiring er over uten at det har vært større negative hendelser knyttet til feiringen.

Haldenelever i norgestoppen

Halden videregående skole er jevnlig representert i ulike elevkonkurranser landet ut. Denne gang hevdet vi oss sterkt i NM for ungdomsbedrifter og i finalen i Ung i trafikkens DeathTrip-finale.  

Kunnskap og kompetanse på mange arenaer

- Det er gøy å kunne vise frem hva vi har lært på en litt annen måte, og å gjøre nye ting i skolehverdagen, sier Aksel Torgersen og Jenny Mathilde Glomsrød.   

Da var samarbeidet med Strømstad i gang

Nye internasjonale dager på Halden videregående skole da våre to samarbeidsskoler i Kroatia og Tyskland gjestet oss denne uken. Og ved å samtidig invitere Strømstad Gymnasium med i prosjektet er dermed samarbeidet med vår svenske naboskole i gang.

Ungdommene ville vite mer

- Det hele begynte med at en av våre ungdomsbedrifter gjennomførte en spørreundersøkelse om fritidsaktiviteter blant ungdommene i Halden. Undersøkelsen avdekket behov for mer informasjon om hvilke fritidstilbud som finnes, og at mange ungdommer kunne tenke seg å begynne med nye fritidsaktiviteter. Resultatet ble ei fritidsmesse i Halden Arena for alle ungdomsskoleelever.

Alle ville spille innebandy

Fullt liv, og masse gøy og moro i idrettshallen. Dette vil elevene ha mer av. Årets utgave av Bærekraftsuka hadde et spesielt fokus på sosiale mål, hvor innebandy ble en suksess som inkluderingsarena. – Ja, et av de absolutte høydepunktene var stemningen rundt innebandyturneringen, sier Caroline Idebøen Koren.

Halden vgs best på business

Ni topplasseringer og rett til Norgesmesterskapet. RettRundtHjørtnet UB herjet med konkurrentene under årets fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter.

Gratis kontroll av russebilen eller russebussen

Det meste i forbindelse med russetiden koster penger, masse penger, men Statens vegvesen sjekker russebilen/russebussen gratis!

Internasjonalisering blir en del av skolehverdagen

Halden videregående skole er nå akkreditert av Erasmus både på studieforberedende og yrkesfag. – Dette betyr fantastiske muligheter for både elever og ansatte. Vi gleder oss veldig til å iverksette enda flere internasjonaliseringsprosjekter på tvers av skolen.

- Det er viktig at vi får vist frem mulighetene

På denne tiden av året skal landets og byens 10. klassinger gjøre viktige valg for fremtiden. – Åpen skole er derfor viktig for mange, slik at de får sett alle mulighetene de har her, sier rektor Kristin Støten.