Serverte 80 lilter suppe på høstmarkedet
Elevene på Restaurant- og matfag deltok på høstmarkedet i Halden! På forhånd hadde elevene laget 80 liter suppe, som ble servert med krutonger og focaccia til.
Alt av mat var laget fra bunnen av. Den ene suppen var en kremet sellerisuppe og den andre en spicy kyllingsuppe. Mange hadde funnet veien til Halden og Tista-senteret denne lørdagen, og de satte tydelig pris på en kopp deilig suppe og en prat på handlerunden.
Restaurant- og matfag samarbeider med mange organisasjoner og aktører, og deltar på ulike arrangement gjennom skoleåret. Å servere suppe på høstmarkedet har blitt en hyggelig tradisjon. Samarbeidet mellom Restaurant- og matfag og Tista-senteret under høstmarkedet har vart i ca. 20 år!
Publisert av Jo Henning Myhrvang
Publisert 26.09.2024 16.19
Sist endret 26.09.2024 16.33