Aktuelt

Solidaritetsdagen 2024

Tirsdag 18. juni hadde vi solidaritetsdag hvor alle elevene gjorde ett dagsverk og donerte inntekten til prosjektet Dear Serena i Romania. 

Flotte prestasjoner fra VG2 Blomsterdekoratør!

I disse eksamenstider er det moro å kunne presentere gode resultater for VG2 Blomsterdekoratør. 

Avslutninger sommeren 2024

For alle elever er det avslutninger i løpet av den siste skoleuka.  VG3 samt elever på påbygg har tradisjonell avslutning på kveldstid, de andre markerer på skolen.

Erasmus+ i Valencia

Elever fra SSR - salg, service og reiseliv - på studietur til Spania

Politi og kommune kommer med følgende oppfordring/informasjon til foresatte

Det nærmer seg 16. mai og skoleslutt. I den anledning ønsker politiet og kommunen å komme i kontakt med foresatte, for av erfaring vet de at det kan bli ansamlinger av ungdom ved disse anledningene. Foresatte oppfordres til å lese informasjonsbrevet nedenfor.

Samarbeider om å utdanne flere kvalifiserte helsesekretærer

Endringer i oppgaver for de medisinske sekretærene på Sykehuset Østfold, skapte et behov for endret kompetanse. Mysen videregående skole tok oppdraget på strak arm. 

#Bakstolenskole2024

Våre elever nådde opp på topp 3 i to disipliner i Instagram-konkurransen #Bakstolenskole2024  Gratulerer med nominasjoner!  

En utstilling av unge profesjonelle talenter

Vg3 Medier og kommunikasjon har utstilling på Festiviteten 2.-4. februar

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.  

Presentasjon om studiespesialisering

Her finner du presentasjonen om studiespesialisering som ble vist på informasjonsmøtene for 10. klasse og og deres foresatte i uke 47.