Aktuelt

Bli bedre kjent med vår helsesykepleier Annette!

Vi fikk lurt oss til en prat med Annette, til tross for en hektisk hverdag på helseavdelingen her på St. Olav vgs. Hun er en travel dame, og har mange og varierte oppgaver å henge fingrene i hver eneste dag.

Travle tider

Tirsdag 13. februar ble en aktiv dag for elever på vg2 SR og SA. Klasse 2SSA besøkte Sarpsborg Næringsforening og Sarpsborg Innovasjon i deres flotte lokaler i Stjernebygget. 

Svensk og norsk samarbeid

Tidligere la vi ut en nyhetssak om elever fra St. Olav som skulle på en messe med ungdomsbedrifter i Strømstad. Her kommer en oppfølging, så du kan lese hvordan det gikk!

Informasjon fra foreldremøte for vg3 21.03.23

Foreldremøte for vg3 er gjennomført. Her finner du presentasjonen fra møtet. Du finner blant annet viktige datoer og frister for avgangselevene her. 

Last ned bizzyappen

Bizzyappen er skapt spesielt for deg som er ung og sulten på spennende og nye opplevelser i Viken.

Har du snart en russ i huset?

Kommende uke arrangerer ombudet i Viken fylkeskommune et digitalt møte for foresatte.  

Bedriftsbesøk 2SRA

Klasse 2SRA var på bedriftsbesøk på New Wave i Råde, tirsdag 14. november. Det var både interessant og lærerikt!

Årets Vismaskole? Det er vi, det!

Gleden var stor, da det ble annonsert at vi på St. Olav hadde blitt kåret til årets skole av Visma InSchool! Riktig bruk av systemer bidrar til at flere elever fullfører og består videregående skole, sier rektor Monica Østby.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Foreldremøte med gode råd

Ungdomsrådet i Sarpsborg har laget et digitalt foreldremøte med gode råd for ungdomsforeldre før sommeren. Ungdommene Jesper, Kristine og Ellen fra Ungdomsrådet tar opp temaene Trygg på nett, stress og press, ungdom og rus, og muligheter for fritidsaktiviteter i sommerferien.