Kollektivtilbud for skoleelever ifm redusert kapaisitet

Østfold kollektivtrafikk oppdaterer stadig med nye bussruter som går som normalt. Vi minner om at elever må holde seg oppdaterte på busstilbudet og sjekke om de kan ta andre bussruter enn vanlig for å komme seg på skolen. 

Siden brannen i Nobinas anlegg i Sarpsborg, har kollektivtilbudet vært redusert i Nedre Glomma-regionen. For St. Olavs elever, som i stor grad kjører rutebuss og ikke egne skolebusser, har dette bydd på utfordringer. Nå er imidlertid mange av rutene i gang igjen, og heldigvis er det færre og færre elever som ikke kommer seg til skolen. 

Vi minner om at elevene må holde seg orientert om hvordan rutetilbudet endrer seg. Dette finner du på Østfold kollektivs hjemmesider; Østfold Kollektivtrafikk (ostfold-kollektiv.no) For å se om du kan ta alternative bussruter mens tilbudet er redusert, kan du benytte deg av planleggingsverktøyet på dette nettstedet; Entur – nasjonal reiseplanlegger

For de elevene som ikke kommer seg til skolen, er det opplegg tilgjengelig i Teams. Videre må de melde i fra og være i dialog med alle faglærerne sine og levere skolearbeid som avtalt. Dette er viktig for å holde læringsarbeidet så godt som mulig i gang.