Bli med å markere årets varmeste dag!

Torsdag 23. november arrangeres MOT til å glede-dagen over hele landet med et mål: Spre glede!

MOT til å glede-dagen er en ekstra bevisstgjøring på å ha mot til å bry seg, og det gjennomføres glede-aktiviteter på skoler over hele landet. Frederik II er en MOT-skole, og markerer selvsagt MOT til å glede-dagen.

Betyr mer enn du tror!

MOT ønsker å skape et varmere og tryggere samfunn – hvor alle blir sett og inkludert. Vi har alle et ansvar, så hvorfor ikke benytte MOT til å glede-dagen til å gjøre en liten innsats? Det kan bety mer enn du tror!

Denne dagen handler om å glede andre med enkle midler. Jeg vil utfordre alle til å glede noen de møter i dag. Si hei til naboen, smil til alle på din vei, ta en telefon til en venn du ikke har sett på en stund, besøk bestemor, fortell venner hvorfor du setter pris på dem eller gjør noe hyggelig for en fremmed?

Årets markering på Frederik II vgs

Vi har alle et ansvar for å skape et trygt samfunn. MOT-teamet vil dermed oppfordre alle til å ta ansvar under årets MOT til å glede-dag. Kjenner du noen som sitter alene og som ikke har så stort nettverk rundt seg, så er det akkurat dem du skal huske på i dag. Ha litt ekstra fokus på å si hei, gi et smil, en tommel opp og kanskje til og med en klem til noen som trenger det. Det kan kreve litt ekstra mot, men glede smitter og verdien til sammen blir veldig stor. Hvis hver og en bidrar til å spre litt glede, store som små, tror og håper jeg at vi sammen klarer å skape et varmere og mer inkluderende lokalsamfunn!

 

 

listet opp tips til å glede andre i forbindelse med MOT-dagen - Klikk for stort bildeTips til å glede andre