Inkludering og tilhørighet

På Glemmen skal du kunne føle tilhørighet til et fellesskap. De to viktigste arenaene for fellesskap er klassen din og elevsenteret. Vi jobber hver dag for å skape fellesskap der du kan treffe likesinnede og føle deg hjemme. 

 

I vårt bibliotek og elevsenter finner du flere voksne som kun jobber med å skape et godt skolemiljø for deg, både i og utenfor skoletiden. Hvis du trenger noen å snakke med, kanskje litt hjelp med å finne deg til rette, kan du når som helst snakke med oss. Det er mange som trenger litt hjelp med å finne seg til rette i et nytt skolemiljø. På Glemmen har vi en mengde tilbud i og utenfor skoletiden. Vi i skolemiljøavdelingen kjenner alle de ulike miljøene og jobber tett sammen med de. Hvis du spør etter noen i skolemiljøavdelingen på biblioteket vil du med en gang bli satt i kontakt med oss. Vi kan introdusere deg til en rekke fine tilbud, grupper og aktiviteter. 

Hvis du opplever mobbing eller andre former for ekskludering vil det alltid være trygt å kontakte oss. Vi hjelper deg videre.