Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Driver du med e-sport? Lurer du på hva slags teknologi som ligger bak spillene og hvordan informasjonsteknologi preger hverdagen vår?  Er du nysgjerrig på hvordan vi skaper medieprodukter med ny teknologi? Eller er du rett og slett bare en kreativ ungdom? Ja, da er den nye IKT/Medieproduksjonslinja på Glemmen vgs. noe for deg.

Her kan du se informasjonsvideo om linjen

IT-sikkerhet. Programmering. Nettverksbygging. Webutvikling. Podkast. Filmproduksjon og grafiske produksjoner er praktiske oppgaver du jobber med i løpet av skoleåret. Velger du utdanningsprogrammet “Informasjonsteknologi og medieproduksjon (IM)” går du to år på skolen og fortsetter to år som lærling ute hos en av våre samarbeidsbedrifter. 

På IM lærer du å jobbe selvstendig. Du deltar i større prosjekter der samarbeid er avgjørende for suksess.  Du får inngående kunnskap til medieproduksjon og jobbe med mediebransjens tidsfrister.  Vi jobber utadvendt og får praktiske oppdrag i den virkelige verden. Tidligere elever fra Glemmen Vgs har i dag nøkkelroller i en rekke mediebedrifter landet rundt.  Utdanningen på IM her på Glemmen gir deg en virkelig kompetanse for framtiden.