Aktuelt

Internasjonalisering blir en del av skolehverdagen

Halden videregående skole er nå akkreditert av Erasmus både på studieforberedende og yrkesfag. – Dette betyr fantastiske muligheter for både elever og ansatte. Vi gleder oss veldig til å iverksette enda flere internasjonaliseringsprosjekter på tvers av skolen.

- Det er viktig at vi får vist frem mulighetene

På denne tiden av året skal landets og byens 10. klassinger gjøre viktige valg for fremtiden. – Åpen skole er derfor viktig for mange, slik at de får sett alle mulighetene de har her, sier rektor Kristin Støten.

- Samarbeid er helt essensielt

Betydningen av å utvikle og inneha gode evner for å kunne samarbeide med andre kom spesielt godt frem da hundrevis av ungdommer samlet seg i gymsalen på Porsnes for å presentere sine bedriftsideer torsdag. 

Haldenrussen 2024 trenger hjelp

Haldenrussen 2024 trenger hjelp til sitt ball den 20.  januar.

Arkitekturpris til Halden videregående skole

Halden videregående skole og Plus arkitektur vinner Arnstein Arneberg-prisen 2023 for byggeprosjektet Halden videregående skole. Prisen deles ut av Østfold Arkitektforening. 

- Vær snille og vennlige mot hverandre

- Jeg oppfordrer dere alle til å være snille og vennlige mot hverandre, både nå i julen og når vi er sammen i skolen. Og ser du eller veit du om noen som er utenfor fellesskapet eller ikke har noen å være sammen med i julen, så ta kontakt og be dem med.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Alle trinn på Halden videregående skole gjennomfører undersøkelsen.

Med Erasmus + til Gelsenkirchen

14 elever og tre lærere er i skrivende stund på vei hjem fra sitt 10-dagersopphold i tyske Gelsenkirchen, finansiert gjennom Erasmus +. – Vi har hatt det veldig koselig, og alle her nede har ønsket oss velkommen med åpne armer.

Tre anneks til salgs

Trenger du et hjemmekontor, hagestue, verksted eller et oppholdsrom for dine ungdommer.

Læring på alle arenaer

Samarbeid med både privat og offentlig virksomhet for å skape flere arenaer for læring er viktig. Uten all velvillighet fra skolens mange samarbeidspartnere, ville det ha vært langt vanskeligere og skape den varierte undervisningen elevene har behov for.