Aktuelt

- Samarbeid er helt essensielt

Betydningen av å utvikle og inneha gode evner for å kunne samarbeide med andre kom spesielt godt frem da hundrevis av ungdommer samlet seg i gymsalen på Porsnes for å presentere sine bedriftsideer torsdag. 

Haldenrussen 2024 trenger hjelp

Haldenrussen 2024 trenger hjelp til sitt ball den 20.  januar.

Arkitekturpris til Halden videregående skole

Halden videregående skole og Plus arkitektur vinner Arnstein Arneberg-prisen 2023 for byggeprosjektet Halden videregående skole. Prisen deles ut av Østfold Arkitektforening. 

- Vær snille og vennlige mot hverandre

- Jeg oppfordrer dere alle til å være snille og vennlige mot hverandre, både nå i julen og når vi er sammen i skolen. Og ser du eller veit du om noen som er utenfor fellesskapet eller ikke har noen å være sammen med i julen, så ta kontakt og be dem med.

Med Erasmus + til Gelsenkirchen

14 elever og tre lærere er i skrivende stund på vei hjem fra sitt 10-dagersopphold i tyske Gelsenkirchen, finansiert gjennom Erasmus +. – Vi har hatt det veldig koselig, og alle her nede har ønsket oss velkommen med åpne armer.

Tre anneks til salgs

Trenger du et hjemmekontor, hagestue, verksted eller et oppholdsrom for dine ungdommer.

Læring på alle arenaer

Samarbeid med både privat og offentlig virksomhet for å skape flere arenaer for læring er viktig. Uten all velvillighet fra skolens mange samarbeidspartnere, ville det ha vært langt vanskeligere og skape den varierte undervisningen elevene har behov for.

- Vi leker ikke business

Nesten 200 elever ved Halden videregående skole er involvert i en ungdomsbedrift dette skoleåret. Det betyr inntekter, kostnader, kunder, messer og møter med næringslivet for elevene. – Ja, her er det ingen som leker business, sier Alexander Norvald.

Opplever verden der ute

Et av skolens hovedmål er å øke mulighetene for at både elever og lærere kan fylle på skolehverdagen med reiser og utflukter med godt faglig innhold. - Det styrker samhold, kulturforståelse og gir en ny dimensjon i skolehverdagen.

Netthets

Det har vært flere stygge meldinger på nett i dag.