Aktuelt

- Vi leker ikke business

Nesten 200 elever ved Halden videregående skole er involvert i en ungdomsbedrift dette skoleåret. Det betyr inntekter, kostnader, kunder, messer og møter med næringslivet for elevene. – Ja, her er det ingen som leker business, sier Alexander Norvald.

- Ta en velfortjent høstferie

Elever og lærere ved Halden videregående skole sitter ikke mye stille. Mye skjer, og det hele tiden. – Så derfor er det bra om alle får slappet litt av og nyter noen rolige dager før vi gyver løs igjen.

Opplever verden der ute

Et av skolens hovedmål er å øke mulighetene for at både elever og lærere kan fylle på skolehverdagen med reiser og utflukter med godt faglig innhold. - Det styrker samhold, kulturforståelse og gir en ny dimensjon i skolehverdagen.

Møte med foresatte for Vg1/Vg2 yrkesfag

Halden videregående skole ønsker et godt samarbeid med foresatte til våre elever. Vi inviterer derfor alle foresatte som har elever på Vg1 og Vg2 yrkesfag til et informasjonsmøte.

Netthets

Det har vært flere stygge meldinger på nett i dag.

Alle på samme lag

Rektor og arrangørene smilte og var fornøyde. Det samme gjorde lærere og ansatte. Og aller viktigst, elevene var glade og tilfredse etter å ha hatt en flott dag på Halden videregående skoles første skolestartfestival. Til og med værgudene valgte å spille på lag.  

Har du vært avgangselev på videregående skole en av de fire siste årene og fått ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleårene 2019–23.    

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Tilgang til Visma InSchool for foresatte

Foresatte til elever under 18 år kan logge seg inn i Visma InSchool. Dette kan gjøres via skolens hjemmeside.  

Informasjon om skolestart

Torsdag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.