Aktuelt

Alle på samme lag

Rektor og arrangørene smilte og var fornøyde. Det samme gjorde lærere og ansatte. Og aller viktigst, elevene var glade og tilfredse etter å ha hatt en flott dag på Halden videregående skoles første skolestartfestival. Til og med værgudene valgte å spille på lag.  

Har du vært avgangselev på videregående skole en av de fire siste årene og fått ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleårene 2019–23.    

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Tilgang til Visma InSchool for foresatte

Foresatte til elever under 18 år kan logge seg inn i Visma InSchool. Dette kan gjøres via skolens hjemmeside.  

Er du foresatt til ungdom i Haldenrussen 2024?

Da inviterer vi deg/dere til et informasjonsmøte i idrettshallen på Halden videregående skole torsdag 17. august kl. 19.30.

Østfoldbillett erstatter fysisk busskort

Nytt av året er at elever som trenger skoleskyss nå kan laste ned appen Østfoldbillett som vil erstatte det fysiske busskortet. Det er fortsatt mulig å velge busskort som tidligere i stedet for å benytte seg av app.  

Celebert besøk på Tosterødberget

Felix som er elev ved Tosterødberget har på eget initiativ kontaktet og invitert Diplomat Mr. Talgat Zhumagulov, ministerrådgiver ved Kasakhstans ambassade i Oslo.  

Var du avgangselev i 2020 eller senere og har et eller flere fag med 1 eller IV?

Du kan få hjelp til å bestå privatisteksamen denne våren dersom du melder deg opp til eksamen i faget og melder deg på intensivopplæring.  

Russ møtte statsministeren for å snakke om en mer inkluderende russetid

Mange skoler i Viken har tatt konkrete grep for å lage en mer inkluderende russefeiring. Tirsdag besøkte statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) russestyret ved Halden videregående skole. Her fikk han høre om hvordan de har jobbet for at alle elevene ved skolen skal få en fin russetid.

Biblioteksamarbeid

Flere biblliotek samarbeider for å sikre at flere elever fullfører videregående og rustes for høyere utdanning.