Drømmer om en Scania snutebil

En Scania snutebil er drømmebilen til Noah. Hun går teknologifag vg1 på Malakoff og søker seg til Transport og logistikk neste skoleår. Hun vil bli trailersjåfør med egen doning.

Jente ved stansemaskin i forgrunnen. Klassekamerater i bakgrunnen. - Klikk for stort bildeNoah (Aurora) Hansen Garfors går på teknologifag med et klart mål om å bli yrkessjåfør med egen trailer. Merete Kildahl

-Jeg er fan av motorlyd! Slår Noah fast. Hun har siden hun var liten vært opptatt av store biler og har startet på veien til å bli trailersjåfør. Nå går hun teknologifag vg1 på Malakoff med ett klart mål: Å fortsette på Transport og logistikk på vg2.

-Jeg trives godt med faget, selv om jeg var livredd sveising i starten. Jeg tenker det er greit å kunne hvis bilene jeg skal kjøre går i stykker. Men, det er å kjøre store biler som er målet!

Noah har ikke førerkort sjøl, ennå, men kjører med venner som har lappen på lastebil. -Jeg elsker det. Drømmen er en egen spesialprodusert Scania snutebil som ser ut som de gamle amerikanske trailerne. Siden den kan være litt uoppnåelig står en Scania V8 med forhøyet hytte i s-serien som en god nummer to på lista. Og den skal ikke gå på strøm, jeg elsker motorlyd, gliser eleven.