Her for å hjelpe og veilede

På Malakoff har vi et stort lag av ansatte som er her for å hjelpe og veilede elevene med små og store utfordringer. Foruten faglærerne har du for eksempel muligheter til å få hjelp fra rådgivere, karriereveileder, helsesykepleier, miljøveileder, mangfoldsrådgiver og administrasjonen. 

13 voksne, menn og kvinner har stilt seg opp i en trapp og ser opp mot fotografen. - Klikk for stort bilde- Vi er her for elevene våre! Velkommen til oss, sier dette laget av ansatte på Malakoff. Rektor og assisterende rektor, helsesykepleier, rådgivere, fagarbeidere, assistenter, kokkene våre, miljøveiledere og bibliotekaren. Merete Kildahl

På en så stor skole som Malakoff er det ikke bare fag og undervisning som er viktig. Hvis elever trenger hjelp til å finne ut av andre ting har vi et stort lag med medarbeidere som stiller opp for deg som elev. 

-Det er viktig for oss at elever trives og finner sin plass. På en stor skole med cirka 1.000 elever er det ikke alltid enkelt, og vi strever alle med noe eller vi synes det kan være vanskelig å ta valg. Da skal vi hjelpe deg, sier rektor Svein Hykkerud.

Han har et godt lag i ryggen av de som kan veilede og gi råd. På Malakoff har vi helsesykepleier hele uka og psykiatrisk sykepleier to ganger i uka. Vi har rådgivere og karriereveiledere, miljøveiledere og NAV-medarbeider. I tillegg har vi egen mangfoldsrådgiver, fagarbeidere og assistenter. 

Biblioteket er ikke bare et sted for bøker og hjelp til å finne gode kilder, men også et sosialt møtested der du både kan hygge deg, spille spill og delta i aktiviteter. Kantina satser på god, rimelig hjemmelaget mat og varm lunsj og en hyggelig atmosfære. Det sørger tre ansatte kokker for. 

Alle ønsker deg velkommen som elev på Malakoff.

Du kan lese mer om Hjelp og rådgiving via denne lenken.