Robert og Tina prepper kjøkkenet

Robert Sundbäck og Tina Høitomt, våre to nyansatte kokker, jobber med å forbedre kjøkkenet i kantina. De planlegger nyåpning med stor salatbar og varmretter 5.september. 

To kokker i kantine-kjøkkenet. - Klikk for stort bildeTina Høitomt og Robert Sundbäck forbereder nyåpning av kantina på Malakoff. Merete Kildahl  

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

-Vi gleder oss til å starte opp og har som mål å tilby sunn og god mat, sier Tina og Robert.

De er begge utdannet kokker og har store ambisjoner om å lage lunsj-mat av høy kvalitet. Robert kommer rett fra jobben som kokk ved Støtvig Hotel i Larkollen. Både han og Tina har god og bred erfaring.

De skal åpne 5.september og vil starte med å tilby baguetter, en utvidet salatbar og gode supper som varmmat. Deretter vil de utvide med egne varmretter hver dag.

- Vi skal ha en sunn profil og noe for alle, lover Tina. De har allerede gått til innkjøp av et stort toast-jern som elevene vil ha tilgang til, hvis de ønsker å varme for eksempel baguettene de kjøper. 

Nå jobber de for å bedre mulighetene på kjøkkenet, slik at Malakoff kan få en god kantine igjen.