Vant internasjonal språk-konkurranse

James Bradley Masters, vg3-elev på Malakoff, vant 1.premie i International language competition. Det ble markert med egen kake til hele engelsk-klassen.

Gutt med diplom og pokal. - Klikk for stort bildePremien til James var diplom, medalje, pokal og et stipend på 1.500,- kroner Malakoff vgs

Det ble en liten markering i kantina i dag for VG3-elev James Bradley Masters, som vant International Language Competition 2024 i klassen engelsk morsmål. James er elev i programfag engelsk 2. Han ble oppfordret og motivert til å delta i den landsomfattende konkurransen av faglærer Ida Elise Bjørnerås.

International Language Competition (ILC) er en språk- og kulturkonkurranse for ungdomsskoler og videregående skoler. Mundolingue er arrangør og Cappelen Damm er hovedsamarbeidspartner. Konkurransen blir gjennomført i samarbeid med ItsLearning. ILC er Skandinavias største språkkonkurranse i språkene tysk, fransk, spansk og engelsk.  Etter å ha hatt stor suksess flere år i Sverige og Danmark, kom konkurransen til Norge i 2020.

Formålet er å oppmuntre ungdommer til videre språkstudier og at unge mennesker får økt interesse for å skaffe seg kunnskap om kultur, historie og sosiale forhold i de landene hvor språkene snakkes.

Her kan du lese mer om International language competition