Aktuelt

Kirkeparken hjelper småfuglene i sentrum

2BIO og 1KDA har hatt fugler og fuglekasser som prosjekt i vår.  

Stor stas!

70 menn sang av full hals når våre vg1-elever på Musikk, dans og drama dirigerte Sangerhilsen, Når fjordene blåner og Olav Trygvasson.   

Et av vårens vakreste eventyr

Tradisjonen tro var det fredag 15. mars igjen duket for “møte i Sikkerhetsrådet” i regi av FN-sambandet og med elever fra politikk og menneskerettigheter-klassene på Kirkeparken og Frederik II som delegater.

Velkommen til inntaksprøve for Musikk, dans og drama Vg1

Til deg som har satt Musikk, dans og drama (MDD) Vg1 på Kirkeparken som førstevalget ditt i vigo.no! Du er invitert til å delta på inntaksprøve på skolen.  

Kirkeparkenelever videre til finale i språkkonkurranse

Første dag i musikklinjas pilotprosjekt

I dag er første fagdag i pilotprosjektet direksjon og ledelse for musikkelevene i vg1. Dette er en dag både elever og lærere har sett frem imot lenge.

Drømmen om en takhage

Skolen er midt i byen og har lite grønt rundt seg. Derfor har vi bare planter i kasser i atriet og på Kammerterrassen. Vi har imidlertid store takflater som bader i sol. Tenk om noe av dette arealet kunne bli til glede for fremtidige elever på skolen…

Fra møtet om fagvalg for elever i Vg1 studiespesialiserende

Under følger en oppsummering av informasjonen som ble gitt på møtet for foresatte 16. januar 2024.

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.  

Hele Musikk-Norge ser nå mot Kirkeparken

Grunnen til det er at årets vg1-elever på musikklinja får en enestående mulighet innen faget direksjon og ledelse i alle årene de er elev her.