Aktuelt

Et av vårens vakreste eventyr

Tradisjonen tro var det fredag 15. mars igjen duket for “møte i Sikkerhetsrådet” i regi av FN-sambandet og med elever fra politikk og menneskerettigheter-klassene på Kirkeparken og Frederik II som delegater.

Gratis kontroll av russebilen eller russebussen

Det meste i forbindelse med russetiden koster penger, masse penger, men Statens vegvesen sjekker russebilen/russebussen gratis!

Velkommen til inntaksprøve for Musikk, dans og drama Vg1

Til deg som har satt Musikk, dans og drama (MDD) Vg1 på Kirkeparken som førstevalget ditt i vigo.no! Du er invitert til å delta på inntaksprøve på skolen.  

Kirkeparkenelever videre til finale i språkkonkurranse

Første dag i musikklinjas pilotprosjekt

I dag er første fagdag i pilotprosjektet direksjon og ledelse for musikkelevene i vg1. Dette er en dag både elever og lærere har sett frem imot lenge.

Drømmen om en takhage

Skolen er midt i byen og har lite grønt rundt seg. Derfor har vi bare planter i kasser i atriet og på Kammerterrassen. Vi har imidlertid store takflater som bader i sol. Tenk om noe av dette arealet kunne bli til glede for fremtidige elever på skolen…

Fra møtet om fagvalg for elever i Vg1 studiespesialiserende

Under følger en oppsummering av informasjonen som ble gitt på møtet for foresatte 16. januar 2024.

Fortsatt nærskoleprinsipp i Østfold

Flertallet i Fylkestinget i Østfold fylkeskommune har vedtatt at søkere til videregående skole i Østfold fortsatt blir prioritert ved sin nærskole.  

Hele Musikk-Norge ser nå mot Kirkeparken

Grunnen til det er at årets vg1-elever på musikklinja får en enestående mulighet innen faget direksjon og ledelse i alle årene de er elev her.

Referat fra møtene for foresatte

Vi har lagt ut referat fra det vi presenterte på møtene for foresatte tidligere i høst.