Foresattemøte om fagvalg

Elever og foresatte til elever på vg1 studiespesialisering inviteres til møte om fagvalg. Elevene skal i løpet av noen få måneder velge fag å fordype seg i videre på vg2 og vg3. Vi på Malakoff vil informere om hvilke valg de har.

plakat med blyanter i kopp og bøker. - Klikk for stort bildeElever og foresatte til elever på vg1 inviteres til møte om valg av programfag videre i skoleløpet. Stockbilder

Her er oversikten over programfagene og hva elevene bør tenke på når de velger fag: Foreldremøte vg1 STU Mala V2024 (PDF, 2 MB)

Det nærmer seg tiden da elever som går første året på Studiespesialisering må velge hvilke fag de ønsker å fordype seg i på Vg2 og Vg3. Både foresatte og elever inviteres til møte om hvilke fag og valg de har i forhold til veien videre torsdag 11. januar kl. 18.00 i skolens kantine.

Hvis du lurer på noe når det gjelder valg av fordypning og valg av programfag, vil vi forsøke å svare på det. Vi vil informere om skolens fagtilbud for 2024/25 og betydningen av valgene du som elev på Vg1 står overfor. Vi vil blant annet ta for oss

  • krav om faglig fordypning
  • fagkombinasjoner
  • poengberegning og inntak til høyere utdanning
  • vitnemål
  • frister

 

Hilsen

Marianne S. Hogéus, skoleplanlegger
Sheeba Bashir, trinnleder Vg1 ST
Svein Hykkerud, rektor