Aktuelt

Trekk til skriftlig eksamen

Onsdag 15.mai 2024 klokka 09.00 er det offisielt trekk til skriftlig eksamen i de videregående skolene.

Samlet inn 185.448 kroner

Elever og ansatte på Malakoff samlet inn 185.448 kroner under Solidaritetsaksjonen vår i mars. 

Fylkesmesterskap i rørlegging

Torsdag arrangerte Malakoff fylkesmesterskapet i rørlegging for elever. Denne gangen ble beste elev fra Østfold Alexander Hoel Johansen. 

Her for å hjelpe og veilede

På Malakoff har vi et stort lag av ansatte som er her for å hjelpe og veilede elevene med små og store utfordringer. Foruten faglærerne har du for eksempel muligheter til å få hjelp fra rådgivere, karriereveileder, helsesykepleier, miljøveileder, mangfoldsrådgiver og administrasjonen. 

Folka og miljøet er det beste!

-Vi er ikke i tvil. Folka og miljøet på Malakoff er det beste! Eivind Friberg Hagen og Olav Kløfsrud Jauert går vg3 studiespesialisering på Malakoff. De er klare på at inkludering og trivsel skårer høyt.  

Amalie satser på flere fagbrev

Amalie Jensen er ei jente som satser stort. Hun vil ta minst tre fagbrev og starte eget verksted. Nå går hun vg2 kjøretøy på Malakoff. 

Gikk på Malakoff - ble ordførere

- Tida på Malakoff både inspirerte og formet oss, sier Hanne Tollerud og Inger-Lise Skartlien. De er to av elevene våre som ble ordførere i Rygge og Moss. I likhet med mange Malakoff-elever har de både fått seg god utdanning og spennende jobber og bidrar godt til samfunnet vårt.

Russen stiller opp for Kreftforeningen

Mosserussen tar et krafttak mot kreft og samler inn penger til Kreftforeningen. Årets store innsamlingsdag i Moss er onsdag 6.mars.

Drømmer om en Scania snutebil

En Scania snutebil er drømmebilen til Noah. Hun går teknologifag vg1 på Malakoff og søker seg til Transport og logistikk neste skoleår. Hun vil bli trailersjåfør med egen doning.

Solidaritetsaksjonen 2024

Det nærmer seg årets Solidaritetsaksjon på Malakoff. Gjennom flere år har vi samlet inn penger til et eget barnehjem, Ogada Care center i landsbyen Giribe i Kenya. Her får foreldreløse og forlatte barn bo og gå på skole. Årets innsamling skal sørge for at flere får hjelp og utdanning.