Aktuelt

Her for å hjelpe og veilede

På Malakoff har vi et stort lag av ansatte som er her for å hjelpe og veilede elevene med små og store utfordringer. Foruten faglærerne har du for eksempel muligheter til å få hjelp fra rådgivere, karriereveileder, helsesykepleier, miljøveileder, mangfoldsrådgiver og administrasjonen. 

Søker om flyfaglinje på Malakoff

Fylkestinget i Østfold gikk fredag 15.februar enstemmig inn for å søke om flyfaglinje ved Malakoff. Politikerne ønsker seg en landslinje fra høsten 2025.  -Dette er veldig positivt for hele Mossesamfunnet, sier ordfører Simen Nord i Moss kommune.

Folka og miljøet er det beste!

-Vi er ikke i tvil. Folka og miljøet på Malakoff er det beste! Eivind Friberg Hagen og Olav Kløfsrud Jauert går vg3 studiespesialisering på Malakoff. De er klare på at inkludering og trivsel skårer høyt.  

Gikk på Malakoff - ble ordførere

- Tida på Malakoff både inspirerte og formet oss, sier Hanne Tollerud og Inger-Lise Skartlien. De er to av elevene våre som ble ordførere i Rygge og Moss. I likhet med mange Malakoff-elever har de både fått seg god utdanning og spennende jobber og bidrar godt til samfunnet vårt.

Amalie satser på flere fagbrev

Amalie Jensen er ei jente som satser stort. Hun vil ta minst tre fagbrev og starte eget verksted. Nå går hun vg2 kjøretøy på Malakoff. 

Bruk av kamera må kartlegges

Østfold fylkeskommune skal kartlegge hjemmelsgrunnlaget for kamerabruk ved skolene i fylket. Ifølge fylkeskommunen har ikke Malakoff gjennomført lovpålagte personvernvurderinger i forbindelse med bruken av kamera på skolen. 

Drømmer om en Scania snutebil

En Scania snutebil er drømmebilen til Noah. Hun går teknologifag vg1 på Malakoff og søker seg til Transport og logistikk neste skoleår. Hun vil bli trailersjåfør med egen doning.

Gratis vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom i alderen 16–19 år vaksinerer seg mot meningokokksykdom (smittsom hjernehinnebetennelse). På Malakoff tilbyr vi denne vaksinen gratis til alle vg2-elever fredag 15.mars.  

Entusiastisk kunnskapsminister besøkte Malakoff

Kunnskapsminister Kari Nessa Nordtun “kjørte av veien” da hun besøkte Malakoff vgs tirsdag. Det skjedde da hun testet lastebil-simulatoren til transport- og logistikkfaget.  – Dette var gøy, men jeg trenger tydeligvis mer opplæring, sa en entusiastisk minister.

Nå kan du søke i biblioteket igjen

Nå er det nye søkesystemet til skolebiblioteket klart. Det betyr at du kan søke etter bøker og fornye lånene dine på mobil og pc.