Restaurant- og matfag

– en meny av muligheter

Vil du hjelpe toppidrettsutøvere til å yte bedre? Bli nøkkelpersonen som redder bygda ved å få flere turister til å komme? Hjelpe barn og eldre til bedre helse og mindre medisinbruk gjennom et sunnere kosthold? Bli en etterspurt fagperson i inn-og utland? Kanskje få en Michelin-stjerne eller bli sjef i en næringsmiddelbedrift? Da bør du velge restaurant- og matfag i Vikens beste restaurantby, Fredrikstad. 

 

Sammen med oss kan du få det til

Restaurant- og matfag åpner dørene til et hav av yrkesmuligheter over hele verden. Og restaurant- og matfag på Glemmen gir deg det beste av det beste på reisen til det du skal bli. Vi samarbeider med Kulinarisk Akademi, Wang toppidrett, Forsvaret, Landbrukshøyskolen og mange flere for at du skal få mulighet til å bli den beste av de beste.

Vi har restaurant take-over, vi dekker til fest, er med i konkurranser nasjonalt, og i tillegg har vi internasjonaliseringsprosjekt som gir deg muligheten til å jobbe i utlandet under utdanningsløpet. Vi har gjesteforelesere fra toppsjiktet i ulike bransjer, og vi gir deg muligheten til å hospitere og få læreplass i ledende bedrifter.

 

           

Til toppen