Ledige stillinger

Bli med og utvikle Østfold for våre innbyggere!

Vi i fylkeskommunen leverer mange og gode tjenester i hele Østfold, hver dag, hele året. Sammen kan vi bidra til at Østfold er et godt sted å leve, jobbe og bo i for alle. 

Som en av fylkets største arbeidsgivere, kan vi tilby sterke fagmiljøer og meningsfylte arbeidsoppgaver.

Bli med på laget!

Østfold fylkeskommune har over 2 300 ansatte og tilbyr spennende muligheter for faglig utvikling og karriere.

Se alle ledige stillinger

Har du spørsmål til hvordan du søker?

Sjekk webcruiters veiledning for å søke på en ledig stilling

Lykke til med jobbsøkingen!

 

Gutt og jente står på svaberget. Gutten holder skilt med Østfold fylkeskommunes våpkenskjold - Klikk for stort bilde Tom-Egil Jensen, FM-foto

  

Vi tilpasser arbeidsplassen

Østfold fylkeskommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert i henhold til stillingens krav, til å søke hos oss. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Særlige krav

For ansettelse i skole og tannhelse kreves det politiattest fra kandidater som får tilbud om stilling. Øvrige krav følger av stillingsutlysningene.

Offentlige søkerlister

Dersom det fremkommer av din søknad at du ønsker konfidensiell behandling, gjør vi oppmerksom på følgende: Opplysninger om søker kan gjøres offentlig selv om søker har bedt om konfidensiell behandling. Søker vil da få tilsendt informasjon om dette jamfør offentleglova § 25. 

Lærling i Østfold fylkeskommune

Østfold fylkeskommune har læreplasser i mange forskjellige fag på læresteder i hele fylket. Årlig frist for å søke læreplass i Østfold fylkeskommune er 1. mars. 

Artikkelliste